Leuke zwarte bikini’s

mooie zwarte design bikini sexy zwarte bikini met strikje zwarte bikini met wit randje zwarte bikini met witte rand
Mooie zwarte bikini’s. Makkelijk thuisbezorgd. Sexy bikini met strikjes op het topje en het broekje. Bikini met witte randjes, bandjes en touwtjes. Strakke zwarte bikini, eveneens met witte randjes.
Zwarte bikini met rode accenten Maaji Bandeau Bikini Zwart Zwarte bikini met witte stippen Zwarte bandeau bikini met
Erg mooie bikini met rode accenten. Tip!
Mooie bikini met zwarte randjes. Mooi model.  Zwarte bikini met witte stippen en roze bandjes. Mooie bandeaubikini met versiersels.
zwarte triangelbikini Black Beauty Bandeaubikini Zwart chique zwarte bikini  Mary O’Hara Bandeau Bikini
Mooie zwarte triangel bikini met bandjes. Mooie zwarte bandeau bikini. Chique! Chique zwarte bikini. Mooi bij een donkere huiskleur. Leuke zwarte top met gekleurd broekje.

Zwart is altijd goed!

En dat is meteen dé reden om een zwarte bikini te kopen. Zwart heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats slankt de kleur zwart af. Doordat het een donkere kleur is, trekt het minder de aandacht dan bijvoorbeeld een felrode of een knalgele bikini. Hierdoor maakt zwart je borsten en billen optisch slanker.

In de tweede plaats laat een zwarte bikini zich makkelijk combineren. In welke kleur je je (teen)nagels ook hebt gelakt, met een zwarte bikini kan het altijd samen. Ook met strandjurkjes, pareo’s en schoenen kun je een zwarte bikini eindeloos combineren. Zwart staat mooi bij blond haar, maar ook bij dames met een donkere haarkleur misstaat zwart zeker niet.

Tot slot kan een zwarte bikini heel stijlvol zijn. De zwarte lijnen van de bikini contrasteren mooi met de huid en zorgen ervoor dat je figuur goed uitkomt. Ook kan een zwarte bikini modieuze elementen bevatten, zoals witte strepen of stippen.

Zwart is af te raden wanneer je heel slank bent of graag wat voller wilt lijken. Kies in dat geval voor een vrolijke bikini met een motiefje of print, bijvoorbeeld de multicolor bikini. Ook wanneer je van (felle) kleuren houdt, kun je beter voor een bikini met een vrolijk kleurtje kiezen.