Witte bikini

bandeau bikini wit Mooie bikini met bandjes. Erg mooi model. witte bikini met motiefje witte bikini met rode stippen motief
Bandeau bikini met metalen element in topje. Leuke bikini bestaand uit twee kleuren roze. Witte bikini met strikjes en versiersels. Witte bikini met fijn motief van rode stippen.
witte bikini met veterbandjes Bikini met witte vierkantjes. Leuk!
witte bikini zonder bandjes witte triangelbikini
Hele fraaie bikini. Leuk ook met een ketting. Leuke bikini die bestaat uit witte vierkantjes. Zeer mooie witte bikini. Aanrader! Fraaie triangel bikini. Populair en tijdloos.

 Witte bikini – wanneer wel, wanneer niet?

Een witte bikini staat prachtig op een gebruinde huid. Heb je van jezelf een donkere huidskleur, denk dan zeker eens aan een witte bikini. Ook als je van jezelf een lichte huid hebt maar inmiddels een mooie kleur hebt gekregen, is een witte bikini het overwegen waard. Een lichte bikini laat je huid dan namelijk nog bruiner lijken!

De kleur wit is makkelijk te combineren met verschillende soorten (strand)kleding, denk bijvoorbeeld aan de combinatie met zwart of blauw. Ook met pastelkleuren gaat de kleur wit goed samen. Wit straalt rust uit, het is de kleur die staat voor reinheid en zuiverheid. Daarnaast komt het wit in de bikini heel mooi uit bij witte bountystranden en een helderblauwe zee.

Een lichte bikini is af te raden als je van jezelf (nog) erg bleek bent. De witte kleur van je bikini laat je huid dan nog lichter uitkomen, omdat er geen contrast is. Als je nog erg licht bent, kun je bijvoorbeeld voor een bikini in pastelkleuren of een multicolor bikini kiezen.