Leuke rode bikini’s – Pittig en sportief!

rode Push-up bikini Tommy Hilfiger bikini - rood adidas-bikini (roodkleurig) buffalo-bandanabikini
Rode bikini’s van topmerken. Al vanaf €40,- Erg mooie Tommy Hilfiger bikini. (Zonder beugels) Adidas Bikini met de bekende drie strepen. Prachtige rode bikini met witte stippen.
Rode bikini van Buffalo met sierrandje Naturana Bikini
  Jette Triangelbikini  lascana-rode-bikini
Leuke sierrandjes op deze mooie bikini van Buffalo Mooie rode bikini met oranje banen.
Mooie accenten op deze rode bikini. Stijlvolle bikini o.a. verkrijgbaar in rood.
 Marc o'Polo bikini - rood Moschino bikini rood
Morgan Viva Bikini rood
Triangelbikini van Buffalo
Marc o’Polo bikini. Mooi design voor een bikini. Mooie Moschino bikini met logo op broekje. Morgan Viva bikini met afneembare bandjes! Op een rode paddenstoel vol met witte stippen …
  rode-bikini-met-strikje  Triangel bikini rood  morgan-rood-gestreept  Lingadore rode bikini
  Rode bikini met strikje, van Morgan.  Triangelbikini van S. Oliver die er wezen mag!   Leuke bikini met  patroon van rode en witte lijnen. Mooie rode bikini met een strikje in het midden.

Waarom kiezen voor een rode bikini?

Omdat rood een mooie, frisse, zomerse kleur is! Hij haalt je huidskleur op en zorgt voor een vrolijke, pittige uitstraling. Ook bij sportieve bikini’s past de kleur rood goed. De kleur rood staat mooi bij zowel blond als donker haar. Ook kleurt rood goed bij het blauw van het zeewater en bij goudgele stranden. Daarnaast laat rood zich makkelijk combineren met een strandjurkje en met (rode) slippers, en natuurlijk met mooi rood gelakte nagels! Daarnaast is rood leuk in combinatie met wit en blauw, voor een frisse marine-look.

Rood is af te raden als je huid (nog) heel licht is of als je van nature een hele lichte huidskleur hebt. De kleur staat bij een wat donkerdere huidskleur juist heel mooi. Wanneer je slanker wilt lijken, kun je beter niet voor de kleur rood kiezen. Rood trekt namelijk goed de aandacht, waardoor je met een rode bikini het accent op je borsten en billen legt. Als je wilt kiezen voor een afslankende kleur, kun je bijvoorbeeld voor een zwarte bikini gaan.