Multicolor Bikini – Kies jouw favoriete kleurencombinatie

Bikini met kleurijke azteken figuurtjes Bohemian bikini met bonte kleuren Groene, rode en roze bikini Kleurrijke bikini
Kleurrijke bikini met leuke aztekenfiguurtjes Leuke lichtkleurige bikini met o.a. blauw, roze, groen Roze en groene bikini. Erg stijlvol en mooi. Vrolijke bikini vol kleuren. Zeer fraai ontwerp.
panterprint bikini met groene bandjes en strikje Bikini in alle kleuren van de regenboog
stijlvolle lichtkleurige bikini Rood & Witte pushup bikini
Panterbikini met lime groene bandjes en strikjes. Bikini met mix van iets meer donkere kleuren. Bikini met groene, blauwe, rode en gele streepjes. Rood, zwart en wit. Erg fraaie bikini en broekje.

Lekker vrolijk: de multicolor bikini

Houd je van hip en vrolijk, ga dan voor een multicolor bikini! Een bikini met verschillende kleuren geeft veel mogelijkheden, je kunt kiezen uit de leukste printjes en kleurcombinaties. Streepjes, bloemmotiefjes of een leuke hawaïprint, de bikiniwereld ligt aan je voeten. Een multicolor bikini staat bijna iedereen. Hij geeft een bleke huid wat meer kleur en contrasteert vaak prachtig op een donkere huid.

Ook kun je een bikini met meerdere kleuren leuk combineren met verschillende soorten strandjurkjes, sieraden en slippers. Doordat er meerdere kleuren in de bikini zitten, geeft het je lekker de ruimte om te mixen en matchen. Zeker weten dat er wel iets in je kast hangt dat past bij de bikini.

Weinig redenen dus om niet voor een multicolor bikini te kiezen. Het enige punt om nog goed over na te denken, is het model van je bikini. Ga je voor een halter, een bandeau of een beugelbikini?